Wat doen onze Youtubers en Influencers nu ze in quarantaine zitten?

Foto van Maddi Bazzocco op Unsplash

Wat doen onze Youtubers en Influencers nu ze in quarantaine zitten? 

 

Niet alleen zitten wij allemaal zoveel mogelijk thuis, ook bekende Nederlanders verlaten zo min mogelijk hun huis. Benieuwd wat een Kalvijn of Giel van StukTV aan het doen is? Lees het dan hieronder! 

 

Kalvijn en Nina 

Brengen deze dagen door met puzzelen. Ook heeft Kalvijn een nieuw liedje uitgebracht genaamd: Geld maakt gelukkig. Nu jullie allemaal thuis zitten, vraagt hij aan zijn kijkers of ze hem willen helpen met zijn muziekfilmpje. Wil jij daar ook inzitten? Hieronder geeft hij er zelf meer informatie over! 

 

Monica Geuze 

Monica is nu heerlijk met Zara-Lizzy thuis. Ze besteedt haar tijd nuttig en gebruikt zelfs de hashtag #coronacleaning. Zo ruimt ze haar hele kast op en sorteert ze Zara-Lizzy haar speelgoed.  

 

Marije Zuurveld 

Marije gaat gewoon lekker bezig met Youtube-filmpjes en heeft een grappige video gemaakt over wat te doen tijdens quarantaine!? Check de video hieronder.  

https://www.youtube.com/watch?v=2i-6my9xIPs

 

Nikkie Tutorials 

NikkieTutorials en verloofde Dylan Drossaers plaatsen een Tiktok met de trend #FlipTheSwitchChallenge terwijl ze thuis zitten.   

 

Giel van StukTV 

Giel gaat elke dag live op zijn Instagramkanaal. Hierin roept hij mensen op om bijvoorbeeld mee te doen met zijn spelletjes. Zo bedenkt hij een spel waarbij je zo snel mogelijk een voorwerp moet gaan zoeken in je huis. Wie als eerst het voorwerp heeft gevonden komt in zijn livestream.  

Puk

Hallo, mijn naam is Puk en ik ben de creatieve kid van Surfkids.