Vakantie in Nederland

Vakantie in Nederland

Zonder je ouders op vakantie

Op vakantiekamp gaan in de zomervakantie is erg leuk. Je kan op zeil-, surf-, actiekamp en nog veel meer. Je bent er lekker even tussenuit zonder ouders en met allemaal leeftijdsgenoten. Misschien maak je wel vrienden voor het leven! Op een vakantiekamp ben je ook altijd actief bezig en valt er altijd wel wat te beleven. Is het slecht weer? Dan verzint de leiding wel iets leuks wat binnen gedaan kan worden. Je zult je hier niet vervelen!

Actievakantie

Hou je van veel actie tijdens je vakantie? Dan is dit vakantiekamp zeker een aanrader. Je zult gaan mountainbiken, geocachen, bootcampen, archery tag (boogschieten 2.0), achtkampen, het klimbos in, gave spellen spelen en er is een leuk avondprogramma. De dagen sluit je af met iedereen rondom een kampvuur met marshmallows en warme chocolademelk. Je zult hier de tijd van je leven hebben met allemaal nieuwe vrienden!

Meisjeskamp

Op het meidenkamp zul je allerlei leuke dingen beleven. Er is een ideale combi van relaxen, creatief bezig zijn, lekker tutten met elkaar en een beetje actie. Je volgt een kook-, nailart-, en dansworkshop, leert een bloemenkrans maken, gaat zwemmen en wat natuurlijk niet mag ontbreken is de typische meiden sleepover met roddels, veel getut en heel veel gezelligheid!

Zeil-surfkamp

Wil je leren zeilen/surfen en veel plezier beleven? Op dit zeilkamp zul je veel plezier maken en ook nog eens leren zeilen/surfen: twee vliegen in één klap. Je zult hier les krijgen van topinstructeurs die je leren optuigen, sturen en aanleggen. Ook zul je over de verkeersregels op het water leren en over de verschillende onderdelen van de boot. Naast al dat leren, is er natuurlijk tijd voor plezier. Er worden leuke spelletjes gedaan tijdens de lunch en in de avond. Je zult elke keer weer versteld staan van de leuke gevarieerde spellen. Het belooft nu al een heerlijke vakantie te worden met veel nieuwe vriend(inn)en!

Spike

Woef, Spike hier. Ik ben de jacht- en speurhond van Surfkids.