Animatiemedewerker

Animatiemedewerker

Als animatiemedewerker verzorg jij samen met het animatieteam de meeste spelletjes en shows voor de gasten op een camping. Vaak bestaat een animatieteam uit twee of drie mensen, maar het ligt er ook aan hoe groot de camping is.

Wanneer je je aanmeldt voor animatiewerk, bijvoorbeeld bij Recrateam, dan ga je eerst naar een trainingsweekend. Hier leer je hoe je moet presenteren, hoe je knutsels uit moet leggen en hoe je theater speelt.

Elke medewerker werkt zes dagen per week, waarbij je elke werkdag drie tot vijf activiteiten op de planning hebt staan. Vaak begin je ’s ochtends met dansen en knutselen met de kleintjes en heb je in de middag sportspelletjes staan. Dan ’s avonds theater en vaak daarna nog een groot familiespel of een show.

Verder zorgt de camping ervoor dat je een slaapplek hebt, dus slaap je op de camping. Vaak moet je wel zelf voor het eten zorgen. Tussen de activiteiten door heb je vrije tijd die je zelf mag besteden. Vaak ga je dan leuke dingen doen met je collega’s. Zoals een ijsje eten of naar het dorpje waar je vlakbij zit. Je collega’s zijn vaak ook heel lief en de kans is groot dat je er vrienden maakt voor altijd.

Dr Albert

Hallo, mijn naam is dr. Albert en ik ben de wizzkid van Surfkids.