Bucket-list

Bucket-list

films om te kijken deze zomer

Deze films wil je niet missen deze zomer! Kijk hem alleen of met je vrienden. En het is de ultieme smoes om al het lekkers uit de kast te trekken, want een filmavondje bestaat niet zonder een heerlijke bak popcorn toch?

Films via zappbios

Radeloos

Paco verliest plots zijn vader en kan alleen maar denken dat het zijn schuld is. Yara, Paco’s klasgenoot, voelt zich te dik en doet er alles aan om dunner te worden. Beide raken ze in grote problemen…

Brugklas: tijd van mijn leven

Nola is zwaar de pineut wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse.

Kruimeltje

Samen met zijn hond weet Kruimeltje op straat te overleven. Hij houdt van kattenkwaad en verwikkelt zich altijd in verschillende avonturen.

 

Films via Netflix

Trouble

Het hondje Trouble heeft alles wat zijn hondenhart begeert, totdat het verhaal een andere wending krijgt

Voor ik doodga

Deze film gaat over een meisje Tessa van zeventien die weet dat ze nooit achttien gaat worden. Hiervóór wil ze nog alle dingen meemaken die een typische tiener meemaakt, zoals verliefd worden en autorijden.

The boy who harnessed the wind

Dit verhaal gaat over een puber uit Malawi die een plan bedenkt om zijn dorp te redden van de hongerdood. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Echt het kijken waard dus.

Films via Videoland

Born to be an influencer

Tegenwoordig is bijna elk kind online vindbaar. Maar blijft het allemaal een onschuldige hobby of wordt het stiekem werk wanneer je er geld aan verdient? Neem een intiem inkijkje in het leven van kids influencers.

Lalaland

Houd je van musicals? Dan is deze film voor jou. Een klassiek liefdesverhaal met dromen die worden waargemaakt. Een echte feelgood film dus.

Cirus Noël

Wanneer Karo samen met haar circusvrienden op het punt staat mee te doen aan een belangrijk circusfestival, gebeuren er vreemde dingen. Hun deelname komt in gevaar en ook hun vriendschap staat op het spel. Kunnen ze het circus en hun vriendschap redden?

Films die in de bioscoop komen

The secret garden – 12 augustus

Als de ouders van de 10-jarige Mary overlijden, wordt ze naar haar oom in Engeland gestuurd. In het grote landhuis ontmoet ze haar zieke neefje Colin, die eigenlijk niet het huis uit mag. Samen gaan ze op onderzoek uit in honderden kamers en uitgestrekte tuinen. Daar ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest.

Big trip – 18 juni

Een komedie voor je hele familie! Een onhandige ooievaar bezorgt een schattige baby-panda op het verkeerde adres. Nu is het aan Beer, Eland, Tijger en Konijn om de baby veilig thuis te brengen. Dat gaat zeker niet zonder hilarische momenten.

Trolls World Tour

Een vrolijk en kleurrijk vervolg op de eerste film van Trolls. Zij maken deel uit van verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen. Poppy en Branch doen hierbij een grote ontdekking. Wat dat is? Daar kom je achter wanneer je de film kijkt.

Spike

Woef, Spike hier. Ik ben de jacht- en speurhond van Surfkids.