BUCKETLIST Zomer 2020

BUCKETLIST Zomer 2020

Word wakker voor zonsopkomst

Dit is eigenlijk iets wat je sowieso elke zomer één keer gedaan wilt hebben. Waarschijnlijk vind je dit idee totaal niet top wanneer je wekker gaat, maar als je er éénmaal uit bent, ben je stiekem toch wel heel blij. Tip: Nieuwe instafoto nodig? Dit is het moment.

Glow in the dark midgetgolf

Midgetgolf is eigenlijk iets wat je weleens doet als je op vakantie bent. Maar laten we het naar een next level tillen, door glow in the dark te gaan midgetgolfen. Say what!? Nu alleen nog oefenen op je slag. Want winnen van je vervelende zus/broer maakt zo’n dag nog leuker! Tip: Trek iets wits aan!

Slapen onder de sterren

In de zomer is het helemaal niet zo erg om buiten in slaap te vallen. Kies een avond uit waarvan de lucht helder is en pomp een luchtbedje op. Tip: Smeer je wel even in met anti-muggenspray!

Zwerfafvalbrigade

Zwerfafval opruimen? ‘’Mij niet gezien’’ is waarschijnlijk het eerste wat in je opkomt. Maar zo stom is het helemaal niet. Roep je vrienden op om met jou afval op te ruimen in je buurt. Je bent niet alleen lekker op pad, je doet ook nog eens iets supergoeds voor de wereld. En eerlijk is eerlijk, met jouw vrienden is alles altijd lachen toch? Wedden dat jij je aan het einde van de dag super trots en voldaan voelt!? Tip: Vraag bij de gemeente of je grijpers, fluorescerende vesten en vuilniszakken mag lenen hiervoor. Of kijk of er lokale zwerfafvalteams zijn.

Vegan junkfood bar

Dit ken je waarschijnlijk niet, maar in verschillende steden heb je een vegan junkfood bar. Hier kan je heerlijke hotdogs en hamburgers eten, waar geen vlees inzit. Dat is beter voor het milieu maar ook heel

lekker. Bovendien hebben alle gerechten ook nog eens super leuke kleurtjes, zoals een roze broodje. Hoe leuk is dat! Tip: De hotdog is een echte aanrader!

Maak je eigen zomerdrankje

Bedenk jouw eigen super-deluxe-mega-lekkere drankje. Dit is gewoon een kwestie van uitproberen totdat iets lekker smaakt. Hoe leuk is het dat wanneer jouw vrienden komen, jij ze kan trakteren op een zelfgemaakt drankje! Tip: Fruit met ananassap is altijd een goeie combinatie. Gooi er wat limonade doorheen en bedenk een geheim ingrediënt. En voilà, je hebt een heerlijk zomerdrankje.

Puk

Hallo, mijn naam is Puk en ik ben de creatieve kid van Surfkids.