Moppen met dieren en natuur

Moppen met dieren en natuur

Wij mensen zijn over het algemeen dol op dieren. Misschien heb jij wel een huisdier! Dieren hebben een eigen manier van communiceren. Deze moppen hebben te maken met dieren en de natuur!

VARKENS

Twee varkens staan in de wei. Zegt de een tegen de ander: Knor Zegt de ander: Unox

Jantje

ZEBRA’S

Karin komt in de dierentuin. Ze is bij de Zebra’s. Dan ziet ze op het hek een bordje met: “Pas geverfd” erop. Ze zegt: “Nou zeg, ik dacht dat die strepen echt waren…..”

Vera

STRAALJAGER

Twee kraaien zitten op een tak. Dan vliegt er ineens een straaljager over. Zegt de ene kraai: “Die gaat hard!” Zegt de ander: “Nou, ik zou jou wel eens willen zien vliegen als je staart in brand staat!”

Sepp

SOORTGENOOT

Een varken ziet voor het eerst een stopcontact, zegt het varken: ”Oh, wat zielig hebben ze jou in de muur gemetseld?”.

Silvia

GOUDVIS

Een man gaat naar de dierenarts met zijn goudvis. “Volgens mij heeft hij epilepsie”, zegt hij tegen de arts. De man onderzoekt de vis en zegt: “Hij ziet er toch redelijk kalm uit meneer…” “Ja, wacht maar tot ik hem uit de kom haal!”

Gerrit

WTTEWTTE?

Komt een konijn bij de drogist, konijn: ”mag ik wttewtte?” Drogist: ”WATTE?” Konijn: “Ja, witte”

Emma

LUCIFERS

Twee ezels gaan de supermarkt in brand steken, zegt de een tegen de ander: Doen de lucifers het wel? Zegt de andere: Ja ik heb ze gisteren allemaal uitgeprobeerd.

Lia

ZANDKORRELS

2 zandkorrels lopen door de woestijn. De ene zegt tegen de andere: We worden achtervolgt!

Jantje

Weet jij nog een leuke mop?

Moppen insturen

Vul het onderstaande formulier in.


Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!