Moppen over het dagelijkse leven

Moppen over het dagelijkse leven

In het dagelijks leven, maken we soms de meest vreemde dingen mee. Van bloopers tot mensen die een grappige opmerking maken; je vindt het terug in deze moppen!

 

ZWEMMEN

Mieke ligt in de vijver en roept help, help. Er is een meneer aan het wandelen en vraagt: Kun je niet zwemmen? Waarop Mieke antwoordt: Jawel, maar op dat bord staat verboden te zwemmen.

Olinde

PAN KOPEN

Er komt een mevrouw in de winkel en wil een pan kopen. Hij kost 8 euro en ze wil graag korting. Bij de kassa vraagt ze: Kan er nog wat van af?? Ja zegt de bediende de deksel.

Jesper van Rooij

BIJKNIPPEN

Komt een vrouw bij de kapper met een koptelefoon op. Ze zegt: ”bijknippen graag” dus de kapper doet dat. Nu de koptelefoon in de weg zit, vraagt hij haar de koptelefoon af te doen. “Nee” schreeuwt de vrouw niet doen! De kapper kijkt haar raar aan en gaat verder, tot de koptelefoon toch echt af moet. Hij gooit de koptelefoon van haar hoofd en meteen valt ze dood op de grond. Even later ziet de politie de koptelefoon en luistert. Dan hoort hij “Adem in, adem uit, adem in, adem uit.”

Anouk

GEVALLEN

Jantje: Ik ben van een 20 meter hoge ladder gevallen Piet: Echt waar? Jantje: Ja maar ik stond op de eerste trede.

Clintyboy

VLIEGTUIG

In een vliegtuig zaten 10 Belgen en 1 Nederlander. Plots valt de bodem van het vliegtuig naar beneden. Iedereen kan zich nog net op tijd aan de bovenkant vasthouden. Dan zegt de piloot één van jullie moet naar beneden vallen. Dan zegt de Nederlander ik ben hier toch de enige Nederlander, dus ik offer me wel op. Dan beginnen de 10 Belgen te klappen!

ashiejj en nielsiejj

MOEDERS

Er zijn 2 moeders Moeder 1: Mijn kind van 3 kan zijn naam al schrijven Moeder 2: Mijn kind van 2 kan zijn naam andersom schrijven Moeder 1: Hoe heet je kind dan? Moeder 2: Bob

Amine

TELEFOON

De telefoon gaat en Pim neemt op. De meneer vraagt is je moeder thuis? Nee, zegt Pim. Is je vader dan thuis? Nee, zegt Pim weer. Is je zus dan thuis? Ja, zegt Pim. Ik haal haar wel, moment, zegt Pim. Pim komt terug en zegt ik krijg haar niet uit de wieg.

Marielle

WACHTEN

Er staat een jongen op de bus te wachten. Zeg te buschauffeur; Hé kom daar eens vanaf.

Maxime

GEVONDEN VOORWERPEN

Jantje staat aan de balie van de gevonden voorwerpen. “Heeft iemand hier een fiets afgegeven?” “Jazeker jongeman, wat voor kleur?” “Euh, het liefst een blauwe.”

Sandra

IN HET VLIEGTUIG!

“Wilt u iets eten?” vraagt de stewardess aan een passagier. De man: “Graag. Waaruit kan ik kiezen?” Antwoordt de stewardess: “Uit ja of nee.”

Lies

HET SPOOKT HIER!

Een man wil een kasteel kopen. Hij zegt tegen de kasteelheer: “Ik heb gehoord dat het hier spookt. Is dat zo?” Waarop de kasteelheer antwoordt: “Wat een onzin. Als dat zo is, dan zou ik het moeten weten. Ik woon hier tenslotte al meer dan 500 jaar.”

Floris van der Salm

EEN CADEAUTJE!

De man loopt een postkantoor binnen en vraagt om een postzegel van 78 eurocent. “O ja,” zegt hij tegen de verkoper, wilt u het prijsje er af halen? Het is namelijk een cadeautje.”

Gummie

HOE OUD BENT U NOU EIGENLIJK?

Vraagt een jongetje aan een oude heks: “Hoe oud bent u nou eigenlijk?” Waarop de heks antwoordt: “Eh vorig jaar werd ik 99 en dit jaar word ik dan 94.” “Maar mevrouw de heks, dat klopt toch niet. Als u vorig jaar 99 werd, wordt u dit jaar toch honderd?” Zegt heks weer: “Kan je nagaan hoe hard ik achteruitga.”

Henk

EEN HEER SLAAT NOOIT EEN DAME!

Hans heeft zijn zusje een klap gegeven. “Maar jongen,” zegt moeder bestraffend, “een heer slaat nooit een dame!” “Best mogelijk, maar een dame knijpt ook nooit een heer in de billen.”

Bert

ER WAREN EENS DRIE MANNEN..

De eerste kon alleen ‘ja’ zeggen, de tweede kon alleen maar ‘met de kettingzaag’ zeggen en de derde alleen maar ’joepie!’ De politie kwam langs en vroeg de mannen: “Hebben jullie een vrouw vermoord?” Waarop de eerste man zegt: “Ja”. De politie vraagt met welk voorwerp ze dat hebben gedaan, waarop de tweede man antwoordt: “Met de kettingzaag”. De politie vertelt de mannen dat ze de cel in moeten, het antwoord van de derde man: “Joepie!”

KOMT EEN MAN BIJ DE DOKTER.

Zegt de man: Overal waar ik druk doet het pijn.
Zegt de dokter: uw vinger is gebroken Kristi

Weet jij nog een leuke mop?

Moppen insturen

Vul het onderstaande formulier in.


Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!