Schoolmoppen

Schoolmoppen

Terwijl je op school zit, kun je in de meest vreemde, ongemakkelijke en hilarische situaties terecht komen. Door deze moppen te lezen, vind je school misschien ineens een stuk leuker, doordat je meer gaat letten op situaties waar je mee te maken krijgt. Wie weet zijn jouw klasgenoten wel reuze grappig! Of ben jij de grappenmaker van de klas?

TAALLES

Jantje tegen de juf in taalles: Ik HEEF vannacht bij papa geslapen. Juf: Nee jantje het is ik HEB vannacht bij papa geslapen Jantje: Ah ja? ik HEB u niet gezien

WC

Jantje zit in de klas en vraagt aan de meester of hij naar de wc mag en meester zegt nee na de les (dus in de pauze). Vraagt meester aan Jantje: Jantje waar ligt de grootste plas ter wereld? Zegt Jantje: Onder mijn stoel meester

Liselore

PEUTERSCHOOL

Juf: Jantje waarom zit je nu steeds in je neus te peuteren? Jantje: Is dat dan niet de bedoeling van de peuterschool juf?

Marielle

HUISWERK

Jantje vraagt aan de leraar: “Meneer, kun je ook straf krijgen voor iets dat je niet gedaan hebt?”
Waarop de leraar zegt: “Natuurlijk niet, jongen”.
“Gelukkig maar” zegt Jantje. “Want ik heb mijn huiswerk niet gemaakt!”.

Wilma

TE LAAT!

Jantje kwam te laat op school, de juf vroeg:
“Waarom ben je te laat Jantje?” “Ik droomde over voetbal mevrouw.” “En is dat een reden om te laat te komen?” “Nee juf, maar ze hadden verlenging.”

Spike

GRAS?

Een paar seconden later is de leerling klaar. Vervolgens komt de tekenleraar kijken en zegt: “Ik zie geen gras”. “
Dat heeft de koe opgegeten,” antwoordt de leerling. De leraar vraagt: “Waar is de koe dan?” Zegt de leerling: “Denk je dat de koe blijft staan als er geen gras meer is?”

Brigit

KAN JIJ DAT WEL ALLEEN?

Een klein jongetje steekt in de klas zijn vingertje op. ‘Juf, mag ik even naar de WC?’ De juffrouw bekijkt ‘t jongetje eens en vraagt: ‘Kan jij dat wel alleen?’ Waarop het Jongetje zegt: ‘Natuurlijk kan ik dat alleen.’ ‘Nou goed, grote jongen, ga jij dan maar.’ Na twee minuten komt ‘ie terug, helemaal, maar dan ook helemaal doornat. Waarop de juffrouw prompt uitvalt: ‘Zie je nou wel dat je het niet alleen kan?’ Maar hij, huilerig: ‘Ik kon het wel alleen, maar de bovenmeester moest ook en die zag me niet.’

Sander

Weet jij nog een leuke mop?

Moppen insturen

Vul het onderstaande formulier in.


Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!