Wintermoppen

Wintermoppen

FEESTJE

Er lopen twee paprika chipjes over straat zegt de ene tegen de andere heb je een goeie dag zegt de andere nee ik heb vanavond een feestje

Ingezonden mop van Tijn uit Amersfoort

RAADSEL

één iemand kent mij maar als je het weet leef ik niet meer?Antwoord: een geheim.Ingezonden door Amber uit Eemnes

BALLONNEN

Twee ballonnen ontmoeten elkaar in de woestijn, zegt de ene ballon tegen de andere: “Pas op, een cactus!”. De andere zegt: “Ik ben niet…”

BANG!!!

STEWARDESS

“Wilt u iets eten?” vraagt de stewardess aan een passagier. De man: “Graag, waaruit kan ik kiezen?” Antwoordt de stewardess: “Uit ja of nee.”

EI

Waarom heet een ei een ei? Omdat je niet weet of het een hij of een zij is

KIP IN BLOEI

Fientje en haar moeder zijn in de dierentuin. Fientje heeft nog nooit een pauw gezien, en als ze langs het hok met de pauwen lopen, zegt Fientje: “Kijk mam, die kip staat in bloei!”

GOUDVIS

Een man gaat naar de dierenarts met zijn goudvis. “Volgens mij heeft hij epilepsie”, zegt hij tegen de arts. De man onderzoekt de vis en zegt: “Hij ziet er toch redelijk kalm uit meneer…” “Ja, wacht maar tot ik hem uit de kom haal!”

SOORTGENOOT

Een varken ziet voor het eerst een stopcontact. “Oh, wat zielig” zegt het varken. “Hebben ze jou in de muur gemetseld?”.

GEVONDEN VOORWERPEN

Jantje staat aan de balie van de gevonden voorwerpen. “Heeft iemand hier een fiets afgegeven?”“Jazeker jongeman, wat voor kleur?”“Euh, het liefst een blauwe.”

GIPS

Een tomaat en een ei zitten bij de dokter in de wachtkamer. Vraagt de tomaat aan het ei: “Wanneer mag het gips eraf?”

Weet jij nog een leuke mop?

Moppen insturen

Vul het onderstaande formulier in.


Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!