Napolitaanse poffertjes

Napolitaanse poffertjes (1 stevige portie)

Ingrediënten:

1 pak poffertjesmix
3,5 dl koud water
1 ei
2 el slaolie
100 gr mortadella
2 el fijngehakte basilicum

Bereiding:

  • Roer de poffertjesmix en het water tot een glad beslag en voeg er het ei en de slaolie aan toe.
  • Snijd voor de vulling de mortadella ragfijn en meng deze door de basilicum.
  • Bak de mortadella kort in een beetje olie. Verwarm de poffertjespan. Leg in de holletjes van de pan olie en de vulling en dek deze af met een laagje beslag.
  • Bak de poffertjes eerst aan de onderkant bruin en keer ze daarna met een vork of een prikker.
Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!