Zit je nu de hele dag maar op je bips? Beweeg dan nu samen met Zappsport@home

Foto van Tim Mossholder op Unsplash

Zit je nu de hele dag maar op je bips? Beweeg dan nu samen met Zappsport@home

 

Het is nu heel verleidelijk om de hele dag maar naar je computerscherm of telefoon te kijken. Youtube-filmpjes kijken of online spelletjes spelen. Maar daar word je natuurlijk niet heel gezond van. Vooral niet als je tussendoor ook al voor de vierde keer naar de kast loopt om nog een keer dat hele lekkere koekje te pakken.

Straks wanneer dit over is en je weer kan voetballen, hockeyen, dansen, volleyballen, tennissen of welke sport je ook doet, moet je natuurlijk ook wel een beetje fit zijn.

Zappsport@home Workout

Gelukkig heeft Zappsport daar iets op gevonden. ‘’Als gevolg van het sluiten van de scholen zitten miljoenen kinderen thuis. Om te voorkomen dat kinderen nu te weinig bewegen, wil Zappsport de kinderen hierbij motiveren met Zappsport@home’’ vertellen ze.

Het is eigenlijk heel makkelijk, want bekende sporters maken een filmpje en jij kan hem via de televisie, op je laptop of mobieltje gewoon bekijken en meedoen. De filmpjes duren ongeveer een kwartier en bekende sporters geven je les. Dat is eigenlijk best wel cool toch?

Bekende sporters geven jou les

Zo hebben Roy Meyer en Nathan Rutjes (die je ook kan kennen van WIDM) al les gegeven. Roy Meyer is één van de sterkste judoka’s van de hele wereld en Nathan is een hele goeie voetballer. Wie er deze week komen is nog niet bekend, maar elke dag komt er een nieuw filmpje online. Sportkleding aan en even bewegen dus!

Via deze link kom je op alle lessen: https://www.zapp.nl/programmas/zappsport-home-workout

Kootsj

Hallo, mijn naam is Kootsj! Op Surfkids ben ik de echte actieveling en daarom houd ik je op de hoogte van alles wat met sport en spel te maken heeft.