Wat zegt jouw favoriete snack over jou?

Wat zegt jouw favoriete snack over jou?

Snacks; je leeft ervoor, want een koekje of zakje chips kan toch zo enorm lekker zijn. Als jij later je eigen huis hebt, ben je dan ook van plan om allemaal snoepjes, chocolade en andere zoetigheid in te slaan. Niemand die dan tegen je zegt dat je maar 1 koekje mag.

 

Maar tussen al die snacks heb jij vast ook wel een favoriet. Wat jouw favoriete snack is zegt ook wat over jou als persoon. Benieuwd wat dit dan is? Lees dan snel verder!

Een ijsje

Zelfs op een ijskoude dag kan jij genieten van een heerlijk ijsje. Of het nu met sprinkles is of in een bakje gemixt met cookie dough, jij bent de grappenmaker van de groep. Je hoort weleens dat je eigenlijk gewoon komiek moet worden. Stiekem ben jij het daar ook wel mee eens, want zelf lach je eigenlijk het hardst om je eigen grappen.

Een koekje

Een hartige snack gemixt met een zoete smaak, dat is voor jou de perfecte combinatie. Jij bent dan ook echt een gezelligheidsmens. Het liefst heb jij elke dag mensen om je heen en je vindt familie ook heel belangrijk. En als er een nieuwtje valt te vertellen over die ene leraar? Dan weet jij dat als eerste.

Chocolade

Ben jij stiekem verslaafd aan chocolade? Dan ben je eigenlijk heel romantisch. Chocoladeliefhebbers geloven ook in het lot en jij bent ervan overtuigd dat je de ware gaat ontmoeten in een restaurant, bibliotheek of een andere openbare plek. Hij of zij stapt dan op je af en dan is het liefde op het eerste gezicht.

Zak chips

Jij trekt het liefst een zak chips open wanneer je zin hebt in een snack. Mensen zien jou dan ook als iemand waar het altijd een feestje bij is. Jij hebt dan ook goede mensenkennis en jij kent je vrienden/vriendinnen als geen ander. En doen ze een keer iets geks of raars? Dan ben jij de eerste die ze erop aanspreekt.

Snoepjes

Als jij weleens wordt gespot met een mond vol spekjes of zure matten, zegt dat eigenlijk iets heel positiefs over jou. Je bent namelijk een heel lief persoon. Je hebt altijd het beste met iemand voor en als iemand hulp nodig heeft dan ben jij daar de juiste persoon voor. Jij durft namelijk wel voor je mening uit te komen.

Puk

Hallo, mijn naam is Puk en ik ben de creatieve kid van Surfkids.