Zomerhoroscopen

Zomerhoroscopen

Zomerhoroscoop Kreeft

(22 juni – 23 juli)

Deze zomer ben jij hartstikke lief voor je vrienden en familie. Je hebt zin om nieuwe dingen uit te proberen. Maak bijvoorbeeld zelf ijsjes of een boomhut. Wel samen met je vrienden want dan wordt het sowieso leuk.

Zomerhoroscoop Leeuw

(24 juli – 23 augustus)

Deze zomer heb je zin om de hele tijd buiten te zijn. Mooi weer maakt jou namelijk blij. Ook is de kans groot dat je nieuwe vrienden gaat maken deze zomer. Maak veel foto’s, want dit wordt een zomer om nooit meer te vergeten!

Zomerhoroscoop Maagd

(24 augustus – 23 september) Jouw zomervakantie staat in teken van chillen. Klusjes doen? Nee dank je, daar heb jij geen zin in. Jij wilt gewoon van de zon genieten en lekker zwemmen. Meer niet.

Zomerhoroscoop Weegschaal

(24 september- 23 oktober)

Jij houdt je eigenlijk heel vaak bezig met wat anderen van je denken. Laat dat los en doe lekker gek. Organiseer een feestje voor al je vrienden en je zult zien dat het nog gezelliger is wanneer je gewoon helemaal jezelf bent.

Zomerhoroscoop Schorpioen

(24 oktober – 22 november)

Er staat een hele leuke zomer op jou te wachten. Ga actieve dingen doen, zoals mountainbiken of ga varen in een boot. Al is het in een rubberbootje…

Zomerhoroscoop Boogschutter

(23 november – 22 december)

Ga je op vakantie of een dagje weg? Let dan goed op wat er om je heen gebeurt, er gebeuren namelijk heel veel mooie dingen om je heen zonder dat je het door hebt. Begin een reisdagboek of doe iets liefs voor je buurt. Wedden dat dat heel goed uitpakt!?

Zomerhoroscoop Steenbok

(23 december – 20 januari)

Met jouw humor komt het helemaal goed deze zomer. Jij maakt grapje na grapje en iedereen vindt het gezellig om bij jou te zijn. Maar pas op dat je niet te veel grapjes uithaalt…

Zomerhoroscoop Waterman

(21 januari – 18 februari)

Kijk eens goed tussen al je spullen voor dingen die eigenlijk nog niet hebt gebruikt. Die gaan je deze zomer de leukste momenten bezorgen. Misschien heb je bijvoorbeeld ergens nog skeelers liggen waar je iets mee kan.

Zomerhoroscoop Vissen

(19 februari – 20 maart)

In de sterren staat dat jij misschien wel verliefd wordt deze vakantie. Dat is heel spannend maar ook leuk. Ga ervoor en geniet ervan. Maar vergeet niet dat je ook nog vrienden hebt die leuke dingen met je willen doen.

Zomerhoroscoop Ram

(21 maart – 20 april)

Jij speelt toerist in eigen land. Samen met je familie ga je naar een leuke stad waar je nog nooit bent geweest. Je koopt hier iets wat je voor de rest van je leven gaat onthouden.

Zomerhoroscoop Stier

(21 april – 21 mei)

Zolang jij maar samen met je vrienden bent is alles goed deze zomer. Maar soms ben je iets te vaak bij elkaar en heb je ruzie. Onthoud dat dit erbij hoort en neem dan even wat afstand.

Zomerhoroscoop Tweelingen

(22 mei – 21 juni)

Jij houdt ervan om de keuzes te maken als je met vrienden bent. Als jij zin hebt om te zwemmen, dan gaan jullie dat ook meestal doen. Maar probeer ook te onthouden dat je niet altijd de keuzes hoeft te maken. Soms gebeuren de leukste dingen als je dingen een beetje loslaat.

Igor

Hoi, ik ben Igor en sta beter bekend als de ‘uitsmijter’ van Surfkids.