Wij zoeken commerciële collega’s

Surfkids
Surfkids heeft als doel kinderen die in een kwetsbare situatie terecht zijn gekomen middels ons online platform (www.surfkids.nl) en ons magazine dat 4 keer per jaar verschijnt afleiding, educatie en ontspanning te bieden. Als commercieel medewerker benader je bedrijven die als sponsor helpen om ons doel waar te maken. Hierdoor kunnen deze bedrijven op hun beurt invulling geven aan hun MVO-beleid

Wie ben je
Voor deze functie zoeken wij communicatief vaardige en gedreven mensen die niet bang zijn om de telefoon te pakken en bedrijven te overtuigen om kinderen in kwetsbare situaties iets extra’s te bieden.

Waar ga je werken
Je komt te werken in ons prachtige pand in Roden waar je op warme dagen heerlijk kunt lunchen op het dakterras met uitzicht over een natuurgebied. Het team van collega’s staat nu al met smart op je te wachten om je goed in te werken en samen met jou successen te vieren.

Wat bieden we
Naast een leuke werksfeer op een afdeling waar je veel kunt leren, werk je bij een bedrijf dat veel vrijheid en vertrouwen geeft.

Reageer door
Jouw cv met motivatie, bij voorkeur per formulier hieronder te sturen. Telefonische informatie kun je tijdens kantooruren verkrijgen bij de heer H. Jager via 050 5490901.

Surfkids, Vlasveen 9, Roden (bedrijvenpark Haarveld).

Klaas Douma